Vitamine Ka

Op weg naar jouw bestemming

Deze reis is het begin van dat jij weer meester gaat worden in jezelf zijn. Dat je levensenergie weer gaat stromen en dat je blij wordt van jezelf en precies gaat doen wat voor jou de bedoeling is. Pak je reiskoffertje bij de hand en ga op pad. Ik weet hoe je dat doet. Ik moedig je aan om op daadkrachtige wijze jouw schaduwkanten en kwetsuren uit het leven tegemoet te treden. Vanuit oprechtheid en vanuit je werkelijke essentie zichtbaar en hoorbaar te gaan worden.

Natuurlijk halen we het geluk in jou naar boven!

Je staat op een kruispunt in je leven. Op reis naar je gelukkige, krachtige ik. Vaak mooi, maar ook soms moeilijk, angstig of spannend. Een avontuur op zich. Want, waar ga je überhaupt naartoe, wie of wat ben je onderweg kwijtgeraakt? En wat komt er allemaal nog op je pad? Tijdens deze prachtige ontdekkingsreizen ben ik jouw gids en wegwijzer. Ik laat je genieten en weer vertrouwen krijgen van het licht en leid je door het donker. Wel zo veilig. Het geluk loopt met ons mee, je moet het alleen even zien.

Dus kom! Gooi je angst overboord en voel dat je er helemaal mag zijn. Inclusief al je bagage, ik help je dragen. Stapje voor stapje legen we deze. Kun je niet meer? Dan help ik je. Gewoon, door je te laten rusten en stil te laten staan. Of juist door je actief te laten ontdekken, waarmee kun je je koffertje vullen, want dat geeft energie. Onderweg prikkel jij je zintuigen met alles om je heen.

De natuur, de elementen en haar scheppingskracht. Eén zijn met die energie is de verbinding voelen en écht in contact staan met jezelf. Zonder oordeel, dan ontstaat er iets. Samen komen we vol levenslust waar jij wilt zijn, linksom of rechtsom. Dan is je koffertje alleen nog maar gevuld met alles wat je echt nodig hebt en dat beweegt een stuk lichter. Voelt goed, toch?

“Als je vitamine KA voelt stromen in je lijf,
dan kun je het leven omarmen zoals het komt”

Meester worden in jezelf zijn

Deze reis is het begin dat jij weer meester gaat worden in jezelf en over je eigen leven. Dat je levensenergie weer gaat stromen en dat je blij wordt met jezelf en precies gaat doen wat voor jou de bedoeling is.

Ka was in de Egyptische mythologie het concept van levenskracht en levenszin. Ka is datgene wat een levende van een dode persoon onderscheidt. Dood in de zin van niet meer voelen en geen energie meer hebben. Om ons fysieke lichaam zit nog een laagje wat vertaald wordt als de onzichtbare mens, dat is KA.

Met deze Vitamine Ka innerlijke verdiepingsreis ga je dit onzichtbare deel weer in jou ervaren en tot leven wekken. Dat is en geeft je levensenergie!

Natuurlijke overgang naar een bezield leven

Wat kan rust soms heerlijk zijn. Weldadig zelfs. Even één zijn met de natuur en niks hoeven. In de natuur is ruimte voor iedereen. Zonder oordeel.

Bomen, planten, water, dieren, vuur, kortom de scheppingskracht in het leven. Eén groot speelveld. Voor mij de perfecte inspiratiebron om rust en geluk in de mens naar boven te brengen. Om je weer in evenwicht te brengen. Hoe? Door alles om ons heen te verstaan en te vertalen. Door verbindingen en relaties te leggen en betekenis te geven aan energie. Door op de rem te trappen als mensen hollen. Ik maak gebruik van de kosmos, de aarde, het ritme en de overgang van de seizoenen. Klinkt zweverig, merk je niks van.

Ik maak het praktisch en helder. Niet vanuit de boeken, maar vanuit gevoel. Niet op een kantoor, maar buiten. Met de voeten in de aarde jezelf (her)ontdekken. Ik nodig uit los te laten, te creëren en te zijn. Het vuurtje in jezelf weer aan te wakkeren. Daar hoort verdriet bij en dat mag, net als genieten. Je waardevol voelen kan immers pas als je liefde hebt voor jezelf en je goed in je vel zit. Als je energie hebt. Je krijgt zin in van alles en hebt lef om jezelf te laten zien. Dan komt gelukkig zijn vanzelf.

Buitengewoon inspirerende locatie van Vitamine Ka - maanreizen individueel en groep 4

Buitengewoon inspirerende locatie

De innerlijke reis kun je zowel binnen- als buiten doen. Ik woon en werk op een buitengewoon inspirerende locatie, omgeven door de schoonheid van de natuur. Het is hier elk seizoen prachtig en inspirerend. Je vindt hier de rust en weldaad tussen de boomgaard, het bos, en de waterpartijen met mooie doorkijkjes over het landgoed.

In de avond wordt het landgoed getransformeerd tot een bijzonder betoverende plek. De stilte daalt als een zachte deken over je heen, en je kunt rust ervaren zoals nooit tevoren. Met je voeten in het zachte gras en een warme kop thee in je hand, kun je je al voorstellen hoe vredig het is?

Samen op verdiepingsreis

Tijdens een persoonlijk gesprek kijken we wat er nodig is om op jouw bestemming te komen. Op basis hiervan maak ik een voorstel. Een verdiepingsreis duurt gemiddeld 3 á 4 maanden en kan er bijvoorbeeld als volgt uitzien:  

  • 6 gesprekken á twee uur binnen of buiten
  • Persoonlijke meditatieve maanreis
  • 1x online begeleiding
  • 1x orakelkaarten reading
  • 1x maanreis in de groep: cadeau

Verdiepingsreis is vanaf: € 1.100,-

Je kunt ook kiezen voor één of meerdere persoonlijke gesprekken waarbij we samen per keer de onderwerpen en doelen bepalen. Zo’n gesprek duurt maximaal 90 minuten en kun je zo vaak als gewenst met mij afspreken.

Verdiepingsgesprek is € 95,- per keer.

Wat zeggen anderen?

Hoewel ik me de ochtend na de maanceremonie echt heel beroerd voelde, vond ik het tegelijkertijd ook zo passend. Het was oké en ik kon me er aan overgeven. Zelfacceptatie en zien voor wie je gewoon bent, goed zoals je bent. Dat kwam ook mooi naar voren in de meditatie. Het uitgroeien (in het bootje) was als het uitvliegen van een lelijk eendje naar een volwassen zwaan.

Ietje

Na de maanreis hebben we op de terugweg genoten van de prachtige oranje maan laag aan de hemel. Ik voelde me goed en licht. In de nacht wel wat onrustig geslapen. De volgende dag in de middag werd ik wel moe. Nu ervaar ik weer rust en voel me goed. Ik vond het een fijne avond, waar mooie dingen gebeurden. Ik kwam in een soort paradijs, met veel liefde en voelde deze liefde ook goed, ook voor mezelf. Mijn hart voelde ik krachtig en prettig. Ik trok mooie kaarten, de engel van kracht, de kracht van goddelijke liefde beschermt en omhult mij. Dit biedt vertrouwen en geeft zelfvertrouwen. Ik ben goed zoals ik ben, geen onzekerheid en vergelijking met andere mensen.

Paulien

Het blijft zo fijn om mee te doen met de maanreizen bij Karin. De avonden zijn iedere keer net weer een beetje anders, heel verrassend. Door vaker mee te doen worden thema’s die blijkbaar spelen duidelijk en is er gelegenheid om ze diep te doorvoelen en ermee aan de slag te gaan. Als er even wat extra ondersteuning nodig is, staat Karin altijd klaar met haar liefdevolle begeleiding. De verbindende energie van de – steeds wisselende – groep vrouwen maken de maanmeditaties extra speciaal. Een heerlijk cadeau voor mezelf.

Ingrid

Karin Huijsman Vitamine Ka coach therapeut

Wie is het gezicht achter Vitamine ka?

Mijn naam is Karin en ik woon samen met mijn echtgenoot in het buitengebied van Olst, vlakbij de IJssel. Rondom ons huis ligt er een prachtige natuurlijke omgeving klaar voor bewustwording, verbinding en persoonlijke groei.

Je kunt mij omschrijven als een écht buitenmens. Wanneer ik buiten ben dan ben ik thuis. De natuur in al haar vormen en scheppingskracht beleven is een reflectie voor mij die diep van binnen aangeeft hoe het nu echt is met mij. Ik ben een gevoelsmens maar wel een die met 2 benen stevig op de grond staat, die heel snel tot de echte kern komt.

Vitamine Ka

Vitamine Ka

Karin Huijsman

Diepenveenseweg 1b
8121 DV Olst
karin@vitamine-ka.nl
06 4026 6636

KvK-nummer: 8157271

Social media

Aangesloten bij