Vitamine Ka

Buitengewoon inspirerende locatie

Wanneer je de houten leeuwenbrug overrijdt, word je direct ondergedompeld in een oase van sereniteit, omringd door de prachtige, pure natuur. Het is een werkelijke ervaring. Als energetisch therapeut heb ik het voorrecht om zowel te werken als te wonen op een buitengewoon inspirerende plek in Olst.

Oase van rust

Deze unieke omgeving vormt de ideale setting voor mijn therapeutische praktijk. Het geeft de mogelijkheid om de drukte van het dagelijks leven achter je te laten en je volledig te richten op je eigen welzijn. Hier, te midden van de natuur, vind je de rust en harmonie die zo essentieel zijn voor het herstel en de groei van lichaam en geest. Kortom, de locatie is een waar geschenk en een bron van voortdurende inspiratie voor mijn werk als energetisch therapeut.

Omgeven door de schoonheid van de natuur. 4,5 hectaren aan groen, rust en weldaad tussen de boomgaard, het bos, en de waterpartijen met mooie doorkijkjes over het landgoed. Elk seizoen is hier in al haar uitbundigheid vertegenwoordigd.

Wanneer je over de houten leeuwen-brug aankomt rijden dan waan je je gelijk in een oase van rust en kom je op een plek van puur natuur. Een ware belevenis.

Tijdens je bezoek hoor je, als je geluk hebt, de geluiden van het ritselen van eekhoorns of muizen. Af en toe hoor je de roffel van een specht of het krassen van de uilen. De gracieuze zwanen kom je ook tegen. Je merkt gelijk waarom het hier buitengewoon inspirerend is. Er staan mooie, oude, monumentale bomen en er bloeien prachtige bloemen waar de vlinders en de bijen zich dan weer tegoed aan doen.

De maanreizen en het energetisch werk zal voornamelijk buiten plaats vinden. Achter in de tuin staat een sfeervolle veranda met houtkachel. Daar kun je heerlijk zitten. Wanneer het minder weer is dan is er binnen in het grote huis een heerlijke warme plek.

Voel de Vitamine Ka stromen op een bijzondere locatie

In de avond wordt het landgoed getransformeerd tot een bijzonder betoverende plek. De stilte daalt als een zachte deken over je heen, en je kunt rust ervaren zoals nooit tevoren. Met je voeten in het zachte gras en een warme kop thee in je hand, kun je je al voorstellen hoe vredig het is?

Wat anderen ik vaak van anderen hoor is of je hier nu bent voor een ontmoeting met andere vrouwen tijdens een groepsreis of voor een individuele sessie; je voelt je hier direct thuis. Dit komt doordat je hier van harte welkom bent om gewoon jezelf te zijn.

Karin is een gastvrouw met een warm hart en zorgzaam karakter. Haar integriteit is onmiskenbaar en ze heeft een buitengewoon talent voor het aanvoelen van je behoeften. Je voelt je direct op je gemak in haar aanwezigheid, wetende dat je in goede handen bent.

Wat zeggen anderen?

Hoewel ik me de ochtend na de maanceremonie echt heel beroerd voelde, vond ik het tegelijkertijd ook zo passend. Het was oké en ik kon me er aan overgeven. Zelfacceptatie en zien voor wie je gewoon bent, goed zoals je bent. Dat kwam ook mooi naar voren in de meditatie. Het uitgroeien (in het bootje) was als het uitvliegen van een lelijk eendje naar een volwassen zwaan.

Ietje

Na de maanreis hebben we op de terugweg genoten van de prachtige oranje maan laag aan de hemel. Ik voelde me goed en licht. In de nacht wel wat onrustig geslapen. De volgende dag in de middag werd ik wel moe. Nu ervaar ik weer rust en voel me goed. Ik vond het een fijne avond, waar mooie dingen gebeurden. Ik kwam in een soort paradijs, met veel liefde en voelde deze liefde ook goed, ook voor mezelf. Mijn hart voelde ik krachtig en prettig. Ik trok mooie kaarten, de engel van kracht, de kracht van goddelijke liefde beschermt en omhult mij. Dit biedt vertrouwen en geeft zelfvertrouwen. Ik ben goed zoals ik ben, geen onzekerheid en vergelijking met andere mensen.

Paulien

Het blijft zo fijn om mee te doen met de maanreizen bij Karin. De avonden zijn iedere keer net weer een beetje anders, heel verrassend. Door vaker mee te doen worden thema’s die blijkbaar spelen duidelijk en is er gelegenheid om ze diep te doorvoelen en ermee aan de slag te gaan. Als er even wat extra ondersteuning nodig is, staat Karin altijd klaar met haar liefdevolle begeleiding. De verbindende energie van de – steeds wisselende – groep vrouwen maken de maanmeditaties extra speciaal. Een heerlijk cadeau voor mezelf.

Ingrid

Karin Huijsman Vitamine Ka coach therapeut

Wie is het gezicht achter Vitamine ka?

Mijn naam is Karin en ik woon samen met mijn echtgenoot in het buitengebied van Olst, vlakbij de IJssel. Rondom ons huis ligt er een prachtige natuurlijke omgeving klaar voor bewustwording, verbinding en persoonlijke groei.

Je kunt mij omschrijven als een écht buitenmens. Wanneer ik buiten ben dan ben ik thuis. De natuur in al haar vormen en scheppingskracht beleven is een reflectie voor mij die diep van binnen aangeeft hoe het nu echt is met mij. Ik ben een gevoelsmens maar wel een die met 2 benen stevig op de grond staat, die heel snel tot de echte kern komt.

Vitamine Ka

Vitamine Ka

Karin Huijsman

Diepenveenseweg 1b
8121 DV Olst
karin@vitamine-ka.nl
06 4026 6636

KvK-nummer: 8157271

Social media

Aangesloten bij